Inventen una funda de mòbil feta amb pell humana que permet fer tot això

per Adolescents.cat, el 28 d'octubre de 2019 a les 09:35
Un grup d’investigadors francesos ha desenvolupat una funda per a mòbils i altres dispositius que, encara que costi de creure, has de saber que està feta de pell humana sintètica. Sí, per sort és falsa, però l’han creat amb tant realisme que és bastant “creepy”.



Han volgut portar a la realitat la típica frase de que “el mòbil ja és com una extensió de la nostra mà”. I quin és, però, l’objectiu d’aquesta funda?

No només protegeix i té un aspecte i tacte curiosos, sinó que la “skin-on interface” és una funda interactiva. A través d’una sèrie de gestos s’activen certes accions i funcions al mòbil. Per exemple, si pessigues un tros de pell, es fa zoom a la pantalla; i si li fas pessigolles, apareix una cara somrient al xat que tinguis actiu. Al·lucinant.

La funda está disponible para ser usada en otros dispisitivos

A més, els creadors asseguren que el tacte de la pell fa que la comunicació via smartphone no sigui tan freda. Aquí pots veure el procés de creació:



I tu, què en penses?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: