Ja se saben els primers noms del cartell del Canet Rock 2020

per Redacció, el 29 d'octubre de 2019 a les 09:49
Ja es comencen a saber els grups que actuaran del Canet Rock 2020! Oques Grasses -fenomen musical de 2019-, Doctor Prats -un dels clàssics del festival- i Jazzwoman -artista debutant amb barreja estils- seran a la pròxima edició del festival, que es farà el 4 de juliol al Pla d'en Sala.

Oques Grasses han estat sens dubte el fenomen musical d'aquest 2019. Amb l'àlbum "Fans del sol", Oques Grasses ha assolit un èxit absolutament transversal i ha convertit les seves cançons en himnes per més d'una generació. Amb més de 400 concerts a l'esquena per més de 10 països diferents. Aquest any fent honor al nom del disc, faran sortir el sol al Pla d'en Sala.

 

Doctor Prats tornaran a omplir el recinte de positivisme i connexió amb el públic. La seva fidelitat i constància fan que siguin un clàssic del festival on han acomiadat el sol, l'han fet sortir i han tocat també en plena matinada. Qualsevol moment és bo per ballar a ritme d'aquesta banda que ja s'ha guanyat el cor de totes les generacions possibles i que enguany s'han consagrat en el panorama musical amb el disc "Venim de lluny".
 

I Canet Rock 2020 també veurà debutar al seu escenari Jazzwoman, que arribarà amb nou disc. La música reivindicativa i una barreja de gèneres que van del saxo al rap, del hip hop al trap, combinant-ho amb afrotrap, salsa merengue, o bachata caracteritzen aquesta proposta de música urbana.
 

Rècord en la venda d'entrades

Per primera vegada Canet Rock ha superat ja les 3.000 entrades venudes abans de saber-se el cartell de la setena edició. Un ritme de vendes que mostra la fidelitat del públic amb el festival, la seva consolidació i una tendència que l'any passat va fer que les localitats s'exhaurissin amb quatre mesos i mig d'antelació. Les entrades estan a la venda a la web www.canetrock.cat amb una oferta especial de llançament de 32 euros. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: