3 senzills trucs per cuidar els teus cabells

per Redacció, el 3 de novembre de 2019 a les 06:00
Hi ha petits gests que ens poden ajudar a frenar la caiguda dels cabells i a millorar el seu aspecte. A Telva han parlat amb dermatòlegs i perruquers/es i aquests són alguns dels trucs que els han donat:

 


Versió sense playbuzz

Raspallar els cabells per dins i no per fora
La majoria de nosaltres té el costum de raspallar els cabells per la part exterior. El cert, però, és que és millor fer-ho al revés: és a dir, per la part interior. D'aquesta manera aconseguirem que les puntes se'ns obrin menys i evitarem l'encrespament.

Desenredar els cabells per les puntes
A l'hora de desenredar-nos els cabells, és aconsellable que comencem per les puntes i no per l'arrel, com moltes vegades fem. Així desfarem els embolics més de pressa i no debilitarem tant els nostres cabells. En aquest sentit, els experts també recomanen desenredar-los quan estiguin una mica secs i no just després de sortir de la dutxa.

Triar el raspall adequat
Els raspalls de plàstic provoquen electricitat estàtica i poden fer que els cabells s'encrespin encara més, és per això que val més utilitzar-los de fusta o de niló flexible. Així mateix, a l'hora de triar raspall també és important que tinguem en compte el nostre tipus de cabells. Si el tens fins, és millor que optis per un raspall amb les cerres o pues molt juntes. Si els tens gruixuts, en canvi, aposta per una pinta amb les pues força separades.


 
Arxivat a:
CONSELLS, cabells
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: