Logotip de Adolescents.cat

La gent està flipant amb el mètode d'aquest estudiant per copiar en un examen

per Redacció, el 31 d'octubre de 2019 a les 10:24
Hi ha gent disposada a fer qualsevol cosa per tal de no suspendre un examen...fins i tot operar-se. Aquest és el cas d'un estudiant de Química del Pakistan.

Segons explica The Times, el noi es va implantar quirúrgicament un auricular a l'orella a través del qual un amic li deia les respostes. L'auricular anava connectat amb un cable que passava pel coll i que arribava fins a un mòbil que duia amagat a la roba interior.


Resultado de imagen de what gif
Per tal de dissimular,ej jove es va presentar a l'examen amb el coll embenat i roba ample, però com us podeu imaginar no va passar massa desapercebut.


El professor de l'assignatura el va acabar enxampant i l'alumne es va veure obligat confessar la veritat. En fi, millor estudiar i complicar-se menys la vida.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: