12 imatges que mostren com serien les princeses Disney en aquestes escenes si fossin reals

per Adolescents.cat, el 5 de novembre de 2019 a les 12:04
Les pel·lícules de Disney no són fantasia només per les històries que s'expliquen, sinó també per l'enfoc de les imatges i escenes. Les princeses sempre surten impecables, amb els cabells perfectament pentinats i el maquillatge sempre "on point". Però no ens enganyem, aquesta no és la realitat...



La revista digital Bored Panda va fer un recull d'imatges d'un artista que va decidir donar realitat a diferents escenes de pel·lícules Disney per mostrar les cares reals que farien les princeses en diferents situacions. L'artista es diu Andhika Muksin i és molt fan de Disney!

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: