Digues com són les teves converses de WhatsApp, i et diré si li agrades o no

per Redacció, el 6 de novembre de 2019 a les 09:51
A tots i a totes ens ha passat alguna vegada: està parlant amb algú que ens agrada i no saber si ens està llançant indirectes o simplement està fent broma.

Doncs heu de saber que s'han inventat una aplicació per posar fi a aquests dubtes. L'app, anomenada Mei, analitza les converses de Whatsapp del nostre mòbil i ens diu quines són les intencions de la persona o persones amb qui parlem.


Així doncs, aquesta nova eina ens ajuda a desxifrar si el noi o noia que ens agrada està interessat en nosaltres d'una manera romàntica o no. A més a més, si la conversa s'ha estancat i no avança, l'aplicació també ens dóna consells sobre com continuar-la!

I com funciona exactament? Doncs utilitza un algoritme amb models de xarxes neuronals que es dedica a analitzar cada una de les paraules de la conversa per tal de treure'n una conclusió. 

De moment, Mei està tenint molt èxit als Estats Units i el Canadà, els dos primers països on es va posar en marxa l'app. Tot i això, també hi ha sectors que han posat en dubte que aquesta eina garanteixi la nostra privacitat.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Mei, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: