Alguns influencers et volen fer pagar per això, és una estafa?

per Adolescents.cat, el 6 de novembre de 2019 a les 09:49
En el seu últim vídeo a Youtube, en Malbert va fer una nova entrega de la seva secció “Influmierders”, aquest cop dedicada al nou negoci dels “millors amics” d’Instagram.



En Malbert explica que navegant per Twitter es va topar amb “un negoci turbi, penós i una mica de lleig de cara als seguidors”. I és que diferents influencers s’havien unit a una plataforma en la que tu has de pagar per subscriure’t mensualment a la llista de millors amics d’Instagram dels incluencers que vulguis.

A l’entrar a la plataforma, trobes un seguit d’influencers (l’enorme majoria TikTokers) i a partir d’aquí pots pagar perquè t’afegeixin a “mejores amigos” d’Instagram. Per quin preu? 3,99€ al mes per cada influencer. “No teniu vergonya”, diu Malbert al vídeo.

A més, per demostrar-ho, en Malbert va gravar els stories de Naim Darrechi on el Tiktoker ho explicava i deia tot el que es podria trobar en aquesta llista exclusiva de pagament: “avançament de la seva cançó, salseo… coses que no es veuen en els stories normal”, però no concreta més.

En Malbert planteja una reflexió: Netflix i HBO, per exemple, costen uns 8€ mensuals i pots veure centenars de sèries i pel·lícules. I veure stories “exclusius” d’aquests influencers val 3,99€ al mes (per un sol influencer). Cadascú que en tregui les seves pròpies conclusions.

A més, a partir del minut 10 del vídeo, en Malbert aprofita per ensenyar que el mateix Naim Darreche es va queixar de les manifestacions a Barcelona “perquè no podia veure la seva nòvia”, una altra reflexió que hem de tenir en compte.

I vosaltres, pagaríeu 3,99€ per estar a la llista de “mejores amigos” dels vostres tiktokers preferits?

 


Aquí podeu veure el vídeo d'en Malbert:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: