Avui és 11/11, què vol dir aquest número i com t'afecta?

per Adolescents.cat, el 11 de novembre de 2019 a les 11:35
T’ha passat mai que mires l’hora i són les 11:11h? T’ha passat sovint en algunes èpoques concretes? Avui és dia 11/11, així que ens ha semblat un bon moment per explicar-vos què significa aquesta seqüència numèrica.

Els experts en numerologia diuen que el número 11 és considerat un número mestre que significa “superconsciència” en totes les seves manifestacions. Significa percepció, força, energi, saviesa i intuïció extrema. Diuen que els dies 11 de l’11 s’obre un portal espiritual, entra molta energia d’altres mons que ens ajuda a evolucionar. Per això pot fer que et sentis cansat/da, més reflexiu/va del compte, amb més por... És una crida a revisar certs aspectes de la teva vida.


Així doncs, els numeròlegs i espirituals, asseguren que les persones que veuen seqüències numèriques amb l’11, és perquè estan a punt de viure grans canvis vitals.

De fet, hi ha hagut grans coincidències històriques entorn al número 11. La primera és la de les Torres Bessones: no només va ser el dia 11 de setembre, sinó que el primer avió que hi va impactar va ser el vol 11 d’American Airlines. També es dui que l’11/11/18 del segle passat a les 11h del matí, va entrar en vigor l’Armistici que va posar fi a la Primera Guerra Mundial. Una altra coincidència? Donald Trump té 11 lletres al seu nom, com els últims tres presidents dels Estats Units. Una més: El Pentàgon es va començar a construir un 11 de setembre i la primera missió d’arribar a la Lluna va ser l’Apolo 11.


imageAra bé, a nivell científic també s’ha buscat una explicació a aquest fenomen. El psicòleg Carl Gustav, diu que aquesta simultaneïtat és perquè els humans generem una connexió entre el conscient i l’inconscient (com quan ens despertem abans que soni el despertador) i per això tendim a mirar el rellotge a aquesta hora. La raó per la que es manifestaria amb més continuïtat ja que recau en l’inconscient col·lectiu: a través de l’energia que generen les ments humanes, ho atraiem.

Stranger Things Neon GIF by Denyse
Arxivat a:
OCI, 11, número, numerologia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: