Així són les calcetes que et volen fer la vida més fàcil

per Adolescents.cat, el 17 de novembre de 2019 a les 06:00
Sempre us diem que ja està tot inventant però tot i així ens acabem emportant sorpreses, ja que la gent té una imaginació que traspassa fronteres. Ara ha aparegut un nou invent que promet fer-te la vida més fàcil, sobretot si tens la menstruació.



Són unes calcetes amb bateria recarregable que s’escalfen per la part frontal proporcionant una escalfor que ens pot servir tant per combatre el fred de l’hivern, com per calmar els dolors menstruals. I és que si tens la menstruació sabràs que l’escalfor sempre ajuda molt a alleugerir una mica les molèsties de la regla.

En Amazon se pueden comprar unas bragas con calefacción incorporada para el frío y para aliviar el dolor menstrual

Aquestes calcetes s’anomenen QQA Charging i es venen a Amazon per 50,10€. És un preu elevat, però si ets una persona amb forts dolors menstruals o que passes molt fred a l’hivern, segur que són uns diners ben invertits.

Tenen una autonomia de 12 hores i pots configurar la temperatura. Per exemple, si l’únic que vols és una mica d’escalfor per fer passar el fred, et pot servir posant-ho a 37ºC, però si el que vols és disminuir el dolor de la menstruació, pots posar-ho a 45ºC.

I tu, te les compraries? Explica’ns-ho als comentaris!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: