4 dones brillants ens expliquen què és per a elles l'èxit

per Redacció, el 19 de novembre de 2019 a les 15:00
Sovint relacionem l'èxit amb la fama i el reconeixement. Realment, però, es tracta d'això? Quatre dones brillants que destaquen en tot tipus d'àmbits professional, expliquen què és per elles l'èxit:

 


Com podeu veure en el vídeo, cada una d'elles té una percepció diferent sobre l'èxit i és que, al cap i a la fi, es traca d'un concepte totalment personal. L'important, doncs, no és arribar més lluny que els altres o arribar els primers, l'important és arribar on volem i lluitar per aconseguir-ho.

Precisament aquest és un dels missatges que vol transmetre Inspiring Girls, un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional.

Si entreu a la seva web, hi trobareu breus entrevistes com la de més amunt a professionals de moltíssims sectors, des de directores executives fins a primeres ministres. Totes elles expliquen per què van triar dedicar-se a la seva feina i donen consells a les joves que vulguin seguir el seu camí. Entreu-hi, val molt la pena. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: