Aprèn a llegir les teves mans i descobreix què diuen sobre el teu destí

per Adolescents.cat, el 21 de novembre de 2019 a les 09:19
L’art de llegir les mans s’anomena quiromància, i es tracta d’interpretar les línies que han marcat el nostre present, passat i futur i que surten definides a les nostres mans.

Per fer-ho és important que et miris les dues mans i que, primer de tot, descobreixis quin tipus de mans tens: foc, terra, aire o aigua.


como leer las lineas de las manos

Foc: Si tens els palmells llargs i els dits curts. Són persones amb qui es pot confiar i molt apassionades. Sempre aconsegueixen el que volen.


Terra: Palmells quadrats i dits curts. Persones molt realistes, lògiques i segures d’elles mateixes.

Aire: Mans quadrades i dits molt llargs. Són persones molt intel·ligents, curioses i analítiques.

Aigua: Palmells llargs i dits llargs. Són persones molt emocionals, sentimentals i amb habilitats de percepció. Solen ser molt sensibles.

Significat de les línies més importants de les mans:

🙆🏻‍♀️Línia del cap: Es troba al mig del palmell i es relaciona amb totes les lliçons que hem d’aprendre a la vida. Al llarg de la línia ens parla de les coses que explorem en el nostre camí i la profunditat representa la nostra percepció.

❤️Línia del cor: Es troba a la part superior del palmell i parla del que passa a la nostra vida sentimental (amor, amistat, sexe, relacions…). Si comença per sota del dit del mig, vol dir que fuges del compromís, i si comença sota el dit índex vol dir que estàs content/a i estable en les teves relacions. Si la línia està esquerdada vol poder dir relacions interrompudes o infidelitats.

✨Línia de la vida: Està ubicada per sota de la línia del cap i no significa que la teva vida sigui més llarga o més curta. Parla del trajecte a la vida, defineix les experiències i la vitalitat. Si la línia és curta significa més independència, mentre que si és llarga demostra influència d’altres a la teva vida.

☀️Línia del Sol: Comença al canell i va pujant en direcció al dit petit. Parla del teu llegat, la imatge que projectes i fins i tot la fama. Varia molt i també depèn de si es creua molt amb la del destí. 

Saps el més fort de tot? No només pot canviar el teu destí, sinó que també poden canviar les línies de les teves mans!
Arxivat a:
OCI, futur, destí, llegir, mans
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: