El Miki té parella i és aquesta cantant

per Redacció, el 20 de novembre de 2019 a les 09:07
El Miki Núñez i la Sara Roy han confirmat aquesta setmana que surten junts. Ho han fet assistint plegats a la gala benèfica People in Red, una trobada que s'organitza per recaptar fons per a la lluita contra la sida.

L'exconcursant d'OT ha explicat a En Blau que tot va començar després que ell abandonés l'acadèmia: "Quan vaig sortir d'OT, el primer que vaig fer va ser comprovar si la Sara Roy em seguia a Instagram", assegura el cantant.


 
De fet, segons ha explicat, es va posar en contacte amb ella a través d'aquesta xarxa social: "Vam començar a parlar i després ja vam quedar".


La Sara Roy és de Manresa i és exvocalista del grup Macedònia. A més a més, la cantant també ha aparegut en concursos televisius, com Factor X de Telecinco.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

Una publicación compartida de SARA ROY (@sararoy.y) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: