5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 30 de novembre de 2019 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

Segons el Llibre Guinness dels Rècords la cançó més curta de la història inclosa en un àlbum és You suffer, del grup Napalm Death. Només dura 1 minut i 316 mil·lèsimes.

Diuen que l'illa més romàntica del món és Galesnjak (Croàcia). El motiu? La seva forma de cor gairebé perfecte, mireu:

La sèrie més llarga de la història no és Friends ni el Cor de la Ciutat, sinó Coronation Street, una ficció britànica que té gairebé 10.000 capítols.

Us imagineu viure en un lloc on no s'utilitzessin els diners? Doncs existeix, es diu Auroville i és un municipi situat al sud de l'Índia.

Tot I que els heu vist molts cops segurament no us hi havíeu fixat: tots els personatges dels Simpson tenen 4 dits menys Déu, que en té 5.


Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: