Aquests són els indignants comentaris que va rebre en Miki per ser català

per Adolescents.cat, el 2 de desembre de 2019 a les 09:26
La situació política actual a Catalunya és delicada i complicada, ha polaritzat posicions i ha generat certa tensió. Ara bé, hi ha límits que no s’han de traspassar.



Fa pocs dies en Miki Núñez, ex concursant d’OT, va ser víctima d’un cas bastant brutal de catalanofòbia en un supermercat de Madrid. Tot va començar quan una parella va entrar a l’establiment i, sense cap mena de vergonya, la dona li va començar a dir coses en veu alta com: “Esto déjalo, que es un producto catalán y a esos ni agua. A ver si les ponen una bomba y se mueren ya todos los putos catalanes”. Xenofòbia en tota regla.

En Miki, que ho va sentir tot, va decidir respondre: “Señora no diga eso que está muy feo desearle la muerte a los demás. Y encima por razones de haber nacido en un lugar u otro. Y se lo dice un catalán que pasa mucho tiempo en Madrid y que le encanta”. La dona, sense cap mena de mirament li va respondre: “Tú eres catalán? Pues ojalá te pille la bomba a ti también”.

Segons va explicar en Miki, la dona també va aprofitar per atacar altres col·lectius: “Gente negra, sudamericana, china”, assegurava el cantant. 

Aquí podeu veure el fil sencer d’en Miki Núñez a Twitter explicant la situació:
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: