La nova funció de Google que has de conèixer

per Redacció, el 9 de desembre de 2019 a les 11:47
Un 49,9% de les dones ha patit assetjament sexual i, en un 70,9% dels casos, l'assetjador ha estat una persona desconeguda, segons dades de l'Enquesta de Violència Masclista de 2016. Els comentaris obscens, les mirades intimatòries, els tocaments sense consentiment...són només algunes de les moltes violències a les quals les dones s'han d'enfrontar de manera quotidiana.

Tenint en compte aquestes dades, no és d'estranyar que més del 80% de les noies respongui amb un contundent "sí" a la pregunta: "Has sentit por al caminar sola pel carrer de nit?".


I és que, malauradament, l'assetjament en espais públics continua sent una de les problemàtiques més esteses en molts països, inclòs el nostre.

Per tal de frenar aquest tipus de situacions, Google està treballant en una funció per Maps anomenada lighting. Segons expliquen diversos mitjans, aquesta opció marcaria la ruta "més il·luminada i segura" per tornar a casa a les usuàries. D'aquesta manera, doncs, es disminuiria el risc de passar per carrers insegurs i foscos. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: