T'agradaria que el teu artista preferit actués prop de casa teva? T'expliquem com aconseguir-ho!

per Redacció, el 22 de desembre de 2019 a les 06:00
S'apropa Cap d'Any i com sempre passa en aquesta època, segur que ja us esteu fixant objectius pel 2020. És per això que avui us volem parlar d'un propòsit molt fàcil d'assolir i que, a més, us farà feliços: aconseguir que el vostre artista preferit vingui a la vostra ciutat.

I com ho podeu fer? Doncs molt senzill, només heu d'anar al web Cooncert.com, registrar-vos i votar l'artista que preferiu! Així de fàcil. Ara mateix, hi ha 5 músics que estan preparant la seva propera gira amb Cooncert, per tant, és l'oportunitat ideal per demanar que vinguin a tocar prop d'on viviu. Són aquests: 


- Marina Jade
- 31 FAM

- Cesc
- Vic Mirallas
- Wineson

Ah i això no és tot! A partir d'aquest dilluns 16 de desembre, podreu jugar a "tria la teva aventura" amb l'artista que vosaltres vulgueu des de l'Instagram de @Cooncert. L'únic que haureu de fer és anar als stories de @Cooncert, triar l'opció que preferiu i a partir d'aquí, seguir el camí que us indiquen. Si ho feu, us trobareu regals i sorpreses exclusives relacionades amb artistes. Així que val molt la pena participar-hi! Us deixem amb les dates perquè pugueu estar al cas:
 


I sobretot recordeu que com més vots aconsegueixi l'artista que us agrada, més fàcil serà que vingui, per tant compartiu-ho i demaneu ajuda als amics!

 VOTA PEL TEU ARTISTA PREFERIT
AQUÍ.

Arxivat a:
OCI, concert
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: