8 comentaris que els homes estan farts d'escoltar

per Redacció, el 16 de desembre de 2019 a les 12:09
Cada cop som més conscients dels estereotips, però sovint es parla poc de com aquests afecten els homes. És per això, que un usuari de Reddit va decidir preguntar-los quines eren les coses que més els molestaven. Us hem recollit i traduït alguns dels comentaris més compartits:


 


Versió sense playbuzz

"Que no podem fer dues coses a la vegada".

"Em molesta molt, que quan dic que em quedo a casa cuidant els meus fills, em preguntin que si necessito ajuda...no gràcies, ser canviar bolquers jo sol".

"Que les ereccions signifiquen que volen tenir sexe. Doncs no, moltes són espontànies i no les podem controlar". 

"Que tots els homes som iguals. Estic fart d'escoltar aquesta frase. Tots tenim els nostres gustos i la nostra personalitat. No som clons".

"Que som insensibles".

"Que no sabem ser fidels i que quan fiquem les banyes, presumim d'haver-ho fet. Mentida!"

"Que no podem estar ni 5 minuts sense pensar en sexe... La veritat és que podem estar dies sense pensar-hi".

"Que no ens sabem comunicar. Doncs depèn, alguns sí, i altres no. Això està relacionat amb les habilitats de cadascú. No és just generalitzar".


 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, homes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: