Liam Hemsworth té nova parella i no és qui la gent pensava

per Redacció, el 17 de desembre de 2019 a les 09:37
Fa unes setmanes Liam Hemsworth i l'actriu de Dynasty Maddison Brown eren fotografiats fent-se un petó pels carrers de Nova York. Des de llavors que diversos mitjans nord-americans havien afirmat que els artistes estaven junts des de feia mesos i mantenien una relació estable.
 

Doncs bé, pel que sembla no era del tot cert. I és que aquesta setmana l'actor ha presentat la seva parella a la família i no és Maddison Brown, sinó Gabriella Brooks. Es tracta d'una jove model australiana que ha treballat per agències tan importants com Next, Priscilla i Storm.
 


Durant aquesta setmana ella i Liam Hemsworth han estat vistos plegats diverses vegades a Sidney, on estan passant les vacances de Nadal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡 @daisydaisy.tv 🧡

Una publicación compartida por Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stoked

Una publicación compartida por Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: