No saps a què vols dedicar-te? Aquests 3 consells et poden ajudar

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2019 a les 07:58
El futur és una de les coses que més ens preocupa durant l’adolescència. És una etapa plena de noves experiències i de decisions per a encaminar el nostre camí. 

En aquest article, tres dones professionals de diversos àmbits, et donen consells per saber cap on tirar. Totes elles formen part del projecte Inspiring Girls, així que t’interessarà especialment si ets una noia, ja que per a nosaltres el món professional encara té uns quants obstacles afegits.

Aquests són els 3 consells de les professionals:

 


Aquí pots veure el vídeo sencer amb els 3 consells:



Inspiring Girls és un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional. Actualment és imprescindible treballar en aquest sentit, ja que moltes dones no es plantegen entrar en alguns sectors laborals perquè mai han pensat que puguin fer-ho o perquè saben que estan molt masculinitzats i no s'hi senten còmodes.

Si entreu a la seva web, hi trobareu breus entrevistes com la de més amunt a professionals de moltíssims sectors, des de directores executives fins a primeres ministres. Totes elles expliquen per què van triar dedicar-se a la seva feina i donen consells a les joves que vulguin seguir el seu camí. Entreu-hi, val molt la pena. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: