4 regals culturals per fer aquest Nadal

per Redacció, el 19 de desembre de 2019 a les 10:51
La música, els llibres, les sèries, les pel·lícules...formen part de la nostra vida i, de fet, en són una part important. És per això que us portem unes quantes idees de regals culturals que podeu fer per aquestes festes i que segur que agradaran a qui els rebi: 

 


Versió sense playbuzz

Entrades per a un festival
Hi ha festivals que ja han començat a anunciar el seu cartell i que venen les entrades a un molt bon preu, com el Canet Rock. De moment, ja se sap que tocaran 3 grups top: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman...i el millor de tot és que ara els tiquets només valen 36 euros! 

Entrades pel teatre 
Si la persona a qui li voleu fer el regal, li agrada al teatre, podeu aprofitar els packs nadalencs que ha fet el Teatre Lliure i que inclouen diverses entrades, abonaments per anar a veure obres...o sinó, també podeu comprar només entrades per a un espectacle en concret. This is Real Love, per exemple, té molt bona pinta.
Un llibre 
Una opció típica, però amb la que encertareu segur si a l'altre li agrada llegir, és regalar un llibre, com per exemple El Nou Manual d'Adolescents.cat. El podeu trobar a la llibreries i també al nostre web.

Una subscripció a Spotify o a una plataforma de sèries i pelis 
Igual que els cinemes i els teatres, Spotify, Netflix, HBO.... També ofereixen la possibilitat de comprar targetes regal a diferents preus. Podeu trobar tota la informació als seus webs, hi ha ofertes que estan bastant bé.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, regal
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: