Fan un comentari masclista a Lola Índigo i ella respon amb aquest «zasca»

per Redacció, el 20 de desembre de 2019 a les 11:06
Cada cop són més les famoses que alcen la veu davant els comentaris masclistes i ofensius. Una de les últimes en fer-ho ha estat l'exconcursant d'Operación Triunfo Lola Índigo.

Fa uns dies la cantant i ballarina va publicar una imatge de la nova campanya de Tezenis, en la qual apareixia amb un conjunt de roba interior vermell.


Fins aquí res estrany. La sorpresa va arribar després, quan un usuari de Twitter va compartir la imatge i va llançar la següent pregunta: "Què faries si et trobessis la Lola Índigo en un lavabo?"
 
 
 
La resposta de la cantant? Així de contundent: "Deixa de fer aquestes preguntes lamentables per cosificar les ties. Fas molta vergonya". Bravo!
Arxivat a:
ACTUALITAT, Lola Índigo
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: