Què són els orgasmes de pell? N'has tingut alguna vegada?

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2019 a les 09:47
Els orgasmes de pell també són coneguts com a “frissons”, terme francès que es podria traduir com calfreds. I què són? Són aquesta sensació de plaer que recorre tot el nostre cos quan, per exemple, escoltem un fragment emotiu d’una cançó o d’una pel·lícula.



Diversos estudis asseguren que vora el 55 i el 86% de la població mundial pot sentir aquests micro-orgasmes.

I és possible crear expressament una melodia que produeixi “frissons”? Algunes investigacions de les últimes dècades asseguren que les harmonies inesperades, els canvis de volum o l’entrada emotiva d’un solista (sobretot violins), són detonants dels orgasmes de pell.

És una sensació força similar a l’ASMR, tot i que en l’ASMR aquest plaer es nota més al cap i al als porus dels cabells i els detonants poden ser varis, des de sons concrets fins a imatges. 

viral moments omg GIF

Ara que ja saps què són els orgasmes de pell o "frissons", diries que en tens sovint? Explica'ns-ho als comentaris!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: