Digues de quin color tens els ulls i et diré com ets

per Redacció, el 3 de gener de 2020 a les 08:52
El color dels nostres ulls té alguna relació amb la nostra personalitat? Segons un estudi de la Universitat d'Orbero (Suècia), sí. L'informe assenyala que els patrons de l'iris es veuen afectats pels mateixos gens que formen el lòbul central, una àrea del cervell vinculada amb la conducta. Així mateix, una altra investigació realitzada per la Universitat d'Edimburg, també va aconseguir relacionar certes actituds amb els diferents colors d'ulls. Us deixem amb les conclusions a les quals van arribar:

 


Versió sense playbuzz

Ulls marrons
Les persones amb els ulls d'aquest to, acostumen a ser lleials, respectuoses i independents. A més a més, alguns estudis també han detectat que la gent amb l'iris marró sol tenir més problemes per a agafar el son i, per tant, més dificultats per aixecar-se als matins.

Ulls blaus
Les persones amb els ulls blaus tendeixen a ser sinceres, sentimentals i tenen una gran força interior. Acostumen a tenir canvis d'humor sobtats i són especialment competitives: els agrada que tot el que fan els surti bé.

Ulls grisos
Les persones amb aquest to d'ulls solen ser tranquil·les, modestes i conformistes. Això, però, no vol dir que no siguin lluitadores: s'esforcen per assolir els seus objectius.

Ulls color avellana
Les persones amb aquest color d'ulls, una barreja de verd i marró, acostumen a ser segures, autosuficients i equilibrades: els agrada estar en pau amb ells/es mateixos/es. Alguns estudis també asseguren que la gent amb aquest to d'ulls sol ser molt imaginativa i responsable.

Ulls verds
Les persones amb els ulls verds acostumen a ser agradables i misterioses: es reserven la seva part més personal per aquells a qui estimen. Així mateix, algunes enquestes han detectat que la gent amb aquest to d'ulls sol gestionar bé la pressió tant en la feina com en els estudis.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, color
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: