6 apps que et faran la vida més fàcil

per Redacció, el 3 de gener de 2020 a les 10:29
L'equip d'Apple i de Google ha seleccionat, amb l'ajuda dels usuaris, les millors aplicacions que es van crear el 2019. Us deixem amb el llistat per si us les voleu descarregar aquest 2020.


 


Versió sense playbuzz

Cámara Spectre
Aquesta aplicació per a iOS utilitza la intel·ligència artificial per realitzar fotografies de llarga exposició amb uns resultats molt bons.

Calm
Aquesta app gratuïta inclou meditacions guiades, programes de respiració i també funcionalitats pensades per reduir l'estrès i l'ansietat.

Boosted
L'app està pensada perquè organitzem millor el nostre dia a dia. Realitza un seguiment del temps que dediquem a cada tasca i ens elabora estadístiques per augmentar la nostra eficiència.

Morphin
El 2019 ha estat l'any dels stickers, els gifts i els memes. Amb aquesta app podreu realitzar les vostres pròpies creacions i compartir-les amb elsamics i amigues.

MashApp
Aquesta app té com a objectiu que socialitzem a través de l'humor. Com? Doncs entrem a l'aplicació, escollim un dels vídeos que hi apareixen i n'enviem un altre com a resposta. El resultat és una divertida barreja de les dues gravacions.

Swoot
És una app de podcast on no només pots reproduir àudios, sinó també escoltar llistes i veure que és el més popular entre les teves amistats.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, apps
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: