Nova oportunitat per anar a veure Miki Núñez

per Redacció, el 3 de gener de 2020 a les 15:02
El Festival Strenes anuncia que obre una segona data del concert de Miki Núñez per divendres 17 d'abril (20:30h), després de l'èxit del seu primer concert anunciat per l'Strenes, que ja ha exhaurit totes les entrades. Els dos concerts se celebraran a l'Auditori de Girona. 

Les entrades per a aquest nou concert es posaran a la venda aquest diumenge 5 de gener a les 9h al web del festival: https://festivalstrenes.cat/. Els seus seguidors tindran una nova oportunitat per veure l'artista acompanyat d'amics a on el terrassenc interpretarà les cançons del seu disc Amuza, amb col·laboracions que no decebran. 


Un any més, el Festival Strenes transformarà Girona en l'epicentre musical de Catalunya. Serà del 28 de març al 3 de maig que la capital del gironès presentarà als milers d'espectadors fidels a l'Strenes, les principals novetats musicals que marcaran la primera meitat del 2020. A més, amb una posada en escena de luxe gràcies als emplaçaments únics dels concerts sempre a l'alçada de les estrenes que acullen. Entre els primers avançaments que el festival va fer fa unes setmanes hi ha Sopa de Cabra, La Casa Azul, Blaumut, León Benavente, Suu o El Kanka. 
Arxivat a:
CULTURA, Miki Núñez
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: