Aquesta és la primera il·lusió òptica de l'any i et deixarà flipant

per Adolescents.cat, el 9 de gener de 2020 a les 09:02
L’expert en dades, Chris Said, va publicar una il·lusió òptica a Twitter el passat 3 de gener que ja s’ha compartit més de 4.000 vegades. Mira-te-la i a continuació te l’expliquem:

 
En el gif sembla que les línies canviïn de mida, però no és així. Les línies verticals blaves i vermelles no canvien de mida ni es mouen creant onades: sempre tenen la mateixa longitud. Només canvien les puntes de la fletxa: quan apunten cap a dins el segment sembla més Curt que quan apunten cap a fora.

Molta gent no entenia com funcionava fins que un usuari ho va resoldre. Aquí pots veure una captura de del gif on podràs veure que les línies mesuren el mateix tota l’estona i que no es mouen. L’efecte ve, només, de les puntes de les fletxes:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: