Per què aquesta dependenta s'ha fet viral? (Riuràs molt)

per Adolescents.cat, el 8 de gener de 2020 a les 10:01
Sembla que sigui tot de broma, però la Yurena Delgado, responsable dels anunci d’aquesta botiga de Güímar (Santa Cruz de Tenerife), assegura que “no ho fem en conya, són màrqueting”.



Els vídeos d’aquest basar s’han fet virals a través d’un tuit de @linodelrey_ que compara la protagonista amb la Paquita Salas. Molta gent l’ha retuitejat per aplaudir el màrqueting improvisat d’aquesta botiga en el que es veu la responsable de Basar Fátima presentant noves peces de roba i dues treballadores que fan una passarel·la de models:
 
Molta gent ha compartit el vídeo, influencers com en @ItsMalbert també n’han fet broma i fins i tot Antena3 ha entrevistat a Yurena Delgado, protagonista del viral. I és que el vídeo no deixa indiferent! La nostra frase preferida? “El cuerpo lo pones tú y la moda la ponemos nosotras”.
 
 
Arxivat a:
OCI, viral, dependenta, basar, botiga, riure
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: