Indignació amb el que està fent aquesta coneguda botiga de roba

per Redacció, el 10 de gener de 2020 a les 08:55
El 79% de la població assegura haver detectat falses rebaixes a les botigues. És a dir, veure productes suposadament rebaixats que en realitat no tenen cap descompte.

Doncs això és precisament el què s'ha trobat una jove espanyola en comprar per Internet.

Segons ha denunciat a través de les xarxes socials, estava mirant jaquetes a la web de Bershka i es va adonar que el preu era el mateix que el d'abans de les rebaixes, encara que s' indiqués que els productes tenien descompte. Com es pot veure les captures, el preu en tots dos casos és de 15, 99 euros. L'única diferència és que ara s'indica que anteriorment valien 22,99, una xifra inventada.

El tuit de la noia ja porta més de 13.000 comparticions i acumula les reclamacions d'altres persones que es queixen del mateix. Vosaltres us heu trobat amb un cas similar?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, roba
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: