Molta gent està indignada amb el que ha dit l'església sobre la masturbació, què en penses?

per Adolescents.cat, el 17 de gener de 2020 a les 09:19
Aquesta ha estat una de les notícies de la setmana. La Conferència Episcopal Espanyola (CEE), conformada pels bisbes de l’estat, ha elaborat un curs opcional de formació per les parelles que vulguin casar-se amb l’objectiu d’evitar els divorcis, cada cop més freqüents.



Fins a dia d’avui les parelles que es casen per l’església, tenen disponible un curset prematrimonial de 20 hores, però això sembla que és insuficient. És per això que la Conferència Episcopal ha creat un itinerari anomenat “Juntos en Camino” que dura de dos a tres anys amb sessions cada 15 dies. Està conformat per un total de 12 temes que van des de la família fins a la creació de l’home i la dona, la comunicació, la fidelitat i la sexualitat.

El que més ha escandalitzat a tothom? Doncs deixant de banda l’enfoc masclista i homòfob, un dels punts que ha portat més polèmica és la masturbació. Aquestes són algunes de les coses que es diuen al curs sobre la masturbació:

Es fa una crida a “guardar el més íntim del teu cos per donar-ho a qui li entreguis tot el teu ser i amb qui compartiràs les teves il·lusions, sentiments, desitjos, pensaments i construiràs un projecte de vida en comú”.

"La pornografia facilita la pràctica de la masturbació i la infidelitat”

“Pot passar que algú estigui acostumat a la masturbació i llavors no pugui descobrir la bellesa de compartir la sexualitat amb una altra persona o que no sigui capaç d’acompassar-se a l’altra persona”

A part de tot això, també es diu que els homes, per instint, tenen més necessitats sexuals i que, per tant, quan tinguin ganes de sexe facin feines de casa perquè la dona pugui descansar i així estigui més animada. 

Sobre el gènere, l’església s’agafa al discurs que defensa que Déu va crear un home i una dona i, per tant, no hi ha més possibilitats de gènere ni de sexualitat.

Tot plegat sembla tret d’un escrit del segle XVIII, però és ni més ni menys que del 2020. Què en penseu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: