5 apps que t'ajudaran a relaxar-te i a controlar els nervis

per Redacció, el 23 de gener de 2020 a les 11:30
Aconseguir relaxar-se i deixar de banda l'estrès no sempre és fàcil. La rutina, els estudis, els dubtes sobre el futur...són alguns dels molts factors que ens poden generar malestar i provocar que estiguem desconcentrats. Avui us portem algunes aplicacions de meditació i relaxació que us poden ajudar a desconnectar. Aquí les teniu:


 


Versió sense playbuzz
Calm
Aquesta app es divideix en diverses seccions i ens proposa objectius. Així doncs, quan hem superat un repte ens mostra una nova secció i un nou propòsit. Segons els usuaris, és una de les millors aplicacions per reduir l'estrès i millorar la concentració pas a pas.

Sleepo
Si us costa dormir, aquesta app us pot anar molt bé. Conté una gran varietat de sons classificats per temàtiques i que ajuden a relaxar el nostre cos i la nostra ment. L'app permet crear llistes personalitzades i guardar-nos-les per poder-les escoltar sense connexió a internet.

Headspace
Ofereix pautes diàries de meditació guiada per tal de reduir l'ansietat i augmentar la nostra sensació de benestar. És l'app que Google o Linkedin recomana als seus treballadors.

Insight Timer
És l'app de meditació gratuïta més popular. Inclou més de 100 pautes de meditació guiades en espanyol i hi ha més de 1.000 professors experts en tècniques de relaxació que ofereixen consells. A més a més, també conté 850 cançons relaxants que ens poden anar molt bé per tranquil·litzar-nos si hem tingut un mal dia.

Stop, Breathe & Think
Aquesta app, premiada per ser una de les millors aplicacions de meditació i mindfulness, ajuda a controlar les emocions i també conté sessions de ioga ideals per relaxar-nos.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, relaxar, app
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: