L'Aitana té una doble i hem parlat amb ella

per Adolescents.cat, el 22 de gener de 2020 a les 10:41
Hem vist vàries persones que s’assemblen molt a famosos i famoses. Hi ha dobles d’Ariana Grande, de la Rihanna, la Selena Gomez… Però a totes aquestes segurament no les coneguem mai.



A quí sí que hem pogut conèixer és a la doble de l’Aitana. I no només s’assemblen físicament, sinó que també és catalana, té només un any més i també canta! Es diu Violeta Julbe, té 21 anys i estudia periodisme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dinamita bañada en miel

Una publicación compartida de V I☽ L E T (@violetajulbej) el


Les xarxes socials es van adonar que s’assemblen molt i es van compartir fotos comparatives a Twitter i Instagram. I és que no només tenen un rostre i pentinat similar, sinó que medeixen 1,60 les dues, tenen la forma del cos molt igual i un estil de vestir que també s’assembla moltíssim.
 
Al programa d’Adolescents iCat d’ahir, en Roger Carandell, la Juliana i en Joan van parlar amb ella. La Violeta va explicar que ella mai s’havia vist tan semblant a l’artista, però que molta gent la parava pel carrer perquè la confonien. El mateix va passar amb les fotos, i ara s’ha fet famosa.



La doble de l’Aitana també va explicar que l’artista es va posar en contacte amb ella fa un temps per dir-li que estava flipant perquè s’assemblaven molt. Us imagineu un duet juntes?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happier🍬Ed Sheeran #otcover @operaciontriunfo #otcasting2018 #ot #cover #OTCover #otcover

Una publicación compartida de V I☽ L E T (@violetajulbej) el


 
Arxivat a:
FAMOSOS, doble, aitana
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: