Què pots fer per tenir més confiança en tu mateix/a? 5 consells de dones d'èxit

per Adolescents.cat, el 26 de gener de 2020 a les 06:00
Molts i moltes de nosaltres som ambiciosos/es i ens imaginem tot el que volem aconseguir a la vida. Ara bé, una de les coses més importants per superar-se i tenir èxit laboral i personal és la confiança en nosaltres mateixos/es. És un ingredient imprescindible!

És per això que Inspiring Girls va parlar amb Helena Torras (serial entrepreneur & investor) i María Fernández (Directora de gestió de projectes per Europa i Rússia a Schneider) perquè expliquessin com ho han fet elles per tenir confiança en elles mateixes.

Aquests són els 5 consells de dues dones amb èxit:

 


Aquí pots veure el vídeo sencer amb la seva experiència:



Inspiring Girls és un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional. Actualment és imprescindible treballar en aquest sentit, ja que moltes dones no es plantegen entrar en alguns sectors laborals perquè mai han pensat que puguin fer-ho o perquè saben que estan molt masculinitzats i no s'hi senten còmodes.

Si entreu a la seva web, hi trobareu breus entrevistes com la de més amunt a professionals de moltíssims sectors, des de directores executives fins a primeres ministres. Totes elles expliquen per què van triar dedicar-se a la seva feina i donen consells a les joves que vulguin seguir el seu camí. Entreu-hi, val molt la pena. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: