Una noia demana consell sobre el seu nòvio a una amiga i la seva resposta es fa viral

per Redacció, el 27 de gener de 2020 a les 12:18
Detectar una relació tòxica no sempre és fàcil. I és que, per desgràcia, s'han normalitzat comportaments que no són saludables per les nostres relacions. Un clar exemple d'això el trobem en el tuit que es fa viral aquest cap de setmana i que ha ajudat "a obrir els ulls" a algunes persones. 

 


En el missatge, compartit per @Lil_blanch, hi podem veure dues captures de WhatsApp: la d'una conversa d'una amiga amb el seu nòvio i la d'una conversa entre ella i la seva amiga. 


 

A la primera captura, es pot llegir com la parella de la seva amiga la menysté. I és que el noi, entre altres coses, li pregunta perquè li truca si està de festa, li retreu que "sempre estigui malament" i li diu que ja hi parlarà quan acabi la partida que està fent a la Play.

Com us podeu imaginar, a l'altra captura de pantalla, es pot veure com @Lil_blanch li recomana a la seva amiga que talli amb el nòvio i li recorda que ningú té perquè aguantar aquest tipus de comportaments.

Doncs bé, segons ha explicat ella mateixa a Twitter, gràcies al seu missatge i als centenars de respostes rebudes a través de les xarxes socials, la seva amiga ha aconseguit posar fi a una relació tòxica que feia més que un any que durava. 

Vosaltres us heu trobat amb actituds similars?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, nòvio, amiga
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: