Així és la noia adolescent amb els cabells més llargs del món, fliparàs

per Adolescents.cat, el 28 de gener de 2020 a les 09:09
Es diu Nilanshi Patel, té 17 anys i ha batut el seu propi rècord per ser l'adolescent amb els cabells més llargs del món: 1,9 metres.



Hi ha gent a qui li encanta batre rècords, s’han vist coses realment estranyes. Però la Nilanshi no va deixar de tallar-se els cabells per superar-se, sinó perquè va viure una experiència traumàtica en una perruqueria quan tenia només sis anys: “Als sis anys vaig tenir una molt mala experiència en un saló de bellesa local. Des de llavors fins ara sempre he sigut molt aprehensiva sobre tallar-me els cabells. Els meus pares van acceptar els meus desitjos i ara els meus cabells s’han convertit en el meu amulet de la sort”, va explicar a AFP.



Perquè els cabells no li toquin el terra ha de dur talons alts. Encara que normalment es fa trenes o monyos. 

És la jove amb els cabells més llargs del món, tot i així hi ha una dona xinesa, la Xie Qiuping, que segueix tenint el rècord històric amb 5,62 metres de cabells, l’alçada d’una girafa!



Fotografies de l'AFP
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: