Així queden els llavis amb aquesta perillosa i absurda moda

per Adolescents.cat, el 9 de febrer de 2020 a les 06:00
Es diuen “devil lips” o “octopus lips” per la seva forma de pop i aquests últims dies s’han fet molt virals. Sembla ser que la moda ha sorgit a la Unió Soviètica, on la “cosmetòloga” Alexandra Gont assegura que ha aconseguit aquestes formes tan originals mitjançant un procediment “segur” amb àcid hialurònic.



Ara bé, revistes com l’Elle, han parlat amb experts per saber què n’opinaven. “És una salvatjada i és quelcom que, com a metge, ni tan sols podria plantejar-me realitzar”, assegura Virtudes Ruíz, cirurgiana i metgessa estètica.

Leo Cerrud, metge estètic, diu que “si alterem la forma de l’arc de cupido i omplim el perfil d’arestes, obtindrem un efecte antinatural que, a més, pot deixar seqüel·les permanents: deformitats del perfil, cicatrius, pèrdua del contorn i la definició, sensibilitat, inflamació, alteracions en la funció motora o infeccions”. L’expert afegeix que a part d’àcid hialurònic, “també hi ha maquillatge i photoshop”.

Així que ja ho saps, fer aquestes coses és molt perillós! Però la pregunta és: t’agrada?

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: