4 senzills trucs de maquillatge per a ocasions especials

per Redacció, el 8 de febrer de 2020 a les 06:00
T'agradaria aprendre a maquillar com un professional? T'encanta la moda i l'etilisme i voldries dedicar-te a aquest sector? Doncs has de saber que existeixen cursos i graus relacionats amb aquest àmbit, com els de Thuya Escuela. 

Aquest centre ofereix estudis d'Assessoria d'Imatge Personal i Corporativa, de Perruqueria, d'Estètica...I no només això, sinó que també fa cursos tematitzats com el de Makeup for Instagram on pots aprendre les millors tècniques de maquillatge per poder lluir tant en el teu dia a dia, com en les fotos que vulguis penjar. Què pinta bé no? Doncs tenim bones notícies: gràcies a Thuya Escuela sortejarem 10 PLACES GRATIS per al curs de Makeup for Instagram. L'únic que has de fer és omplir el formulari que trobaràs més avall. Aprofita l'oportunitat perquè val molt la pena!


 OMPLE EL FORMULARI I ENTRA EN EL SORTEIG DE 10 PLACES GRATIS PER AL CURS DE MAQUILLATGE MAKEUP FOR INSTAGRAM

Perquè vegis algunes de les coses que pots aprendre en els curos de Thuya Escuela, els seus professionals ens han preparat un tutorial centrat en una de les tendències que ve amb més força aquest 2020: el No Makeup Makeup, que tracta d'aconseguir un maquillatge el més natural possible. 

En aquest cas, han volgut donar força a la mirada, però mantenint un aspecte natural. Per aconseguir-ho, i aprofitant que s'apropa Sant Valentí, han utilitzat el color rosa en to neó, que recorda als looks de la sèrie Euphoria. Aquests són els passos que han seguit: 

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Thuya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: