Indignació amb aquesta coneguda marca per com tracta a les seves treballadores

per Redacció, el 6 de febrer de 2020 a les 10:05
Victoria's Secret s'ha tornat a convertir en protagonista d'una nova polèmica. Les crítiques han començat després que aquesta setmana diverses models de la marca denunciessin haver estat assetjades sexualment pel director de màrqueting de la companyia, Ed Razek. 

En un reportatge publicat al New York Times i titulat Angels in Hell (Àngels en l'infern) algunes treballadores de Victoria's Secret expliquen el comportament inapropiat i els comentaris masclistes que han hagut de patir durant anys per part d'alguns directius de la marca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@diormakeup , new @dior @mrkimjones @shawnstussy 🌪🌞

Una publicación compartida de Bella 🦋 (@bellahadid) el



Per exemple, en aquest reportatge, una de les models recorda l'assetjament del qual va ser víctima Bella Hadid en una desfilada del 2018. La jove estava al backstage acabant de col·locar-se la roba interior quan de sobte se li va apropar el director de màrqueting de Victoria's Secret i li va deixar anar: "No cal que et posis les calces". A més a més, també li va demanar que se li assegués a la falda i no parava de repetir-li que tenia "uns pits perfectes". Una situació que va incomodar i va fer marxar a la model. 


Aquesta no és la primera vegada que la marca es veu envoltada en una polèmica. L'any passat la companyia va haver de cancel·lar la famosa desfilada dels àngels de Victoria's Secret després de ser acusada de sexualitzar les dones i oferir una imatge irreal dels seus cossos.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: