3 consells de dones amb èxit que t'aniran bé si no saps què estudiar

per Adolescents.cat, el 16 de febrer de 2020 a les 06:00
No ens enganyem, saber què volem estudiar o què ens volem dedicar és molt difícil i encara més quan som tan joves. Primer de tot és important que no et posis pressió, això és un camí i no necessàriament t’has d’acabar dedicant al que has estudiat (o sí).

Mentrestant, et deixem 3 consells de Therese Jamaa, Maria Teixidor i Ginannina Tacca, 3 dones amb èxit que et poden ajudar a encaminar-te i reflexionar-hi:

 


Aquí pots veure el vídeo sencer amb la seva experiència:



Inspiring Girls és un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional. Actualment és imprescindible treballar en aquest sentit, ja que moltes dones no es plantegen entrar en alguns sectors laborals perquè mai han pensat que puguin fer-ho o perquè saben que estan molt masculinitzats i no s'hi senten còmodes.

Si entreu a la seva web, hi trobareu breus entrevistes com la de més amunt a professionals de moltíssims sectors, des de directores executives fins a primeres ministres. Totes elles expliquen per què van triar dedicar-se a la seva feina i donen consells a les joves que vulguin seguir el seu camí. Entreu-hi, val molt la pena. 

També us recomanem aquest vídeo de la sèrie Connectats que s'emet per TV3 en el que podeu veure l'experiència de l'escola Monstagre, un dels 10 centres catalans que participen al projecte Inspiring Girls:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: