L'espectacle sobre adolescència i desigualtat que voldràs veure

per Redacció, el 13 de febrer de 2020 a les 12:19
Alguna vegada us heu sentit massa joves per ser adults i alhora massa grans perquè us tractin com a nens? Doncs tenim un espectacle ideal per a vosaltres: Gazoline. 

 De què va? Tot comença quan cinc amics d'un suburbi de París es troben una nit per cremar el cotxe d'un ric. Des de fa uns dies, alguns incendis provocats en diversos llocs han destruït alguns vehicles. I és que els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara se senten estrangers. Els carrers i les notícies s'omplen d'un ambient que podria ser de revolució o d'esperança. Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats.


Gazoline és, doncs, una història que ens parla sobre adolescència i desigualtat, sobre sentir-se incomprès en una societat que ens agradaria canviar. 
 

 I on i quan es pot veure? La podeu veure a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Hi podeu anar el dissabte a les 19 h o el diumenge a les 18 h. L'espectacle només es podrà veure fins l'1 de març, així que si no us voleu quedar sense entrada, afanyeu-vos! 

 On podem comprar les entrades? Es poden comprar al web del TNC i, gràcies al descompte de fins a 35 anys, només us costaran 10 euros! No deixeu escapar l'oportunitat, que ja s'estan esgotant!

  Podeu comprar les entrades aquí
 


Arxivat a:
CULTURA, teatre, TNC
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: