Molta polèmica per aquest experiment entre una mare i una filla: a favor o en contra?

per Redacció, el 13 de febrer de 2020 a les 09:58
El 2016 Jang Ji-Sung va perdre la seva filla de 7 anys a causa d'un càncer hematològic. Segons explica aquesta mare, el seu desig sempre havia estat poder-hi parlar una última vegada per acomiadar-se i dir-li tot allò que s'havia guardat. 

És per aquest motiu que va decidir participar en el documental I met you, el qual tenia per objectiu tornar a reunir mare i filla a través de la realitat virtual. Ara, després de 8 mesos de feina, l'equip de producció i els desenvolupadors han aconseguit recrear virtualment la nena, tant el seu aspecte, com els seus gestos i veu. 

En un vídeo difós per la cadena MBC, es pot veure el moment en què la mare, a través d'unes ulles i un croma, es comunica de manera virtual amb la seva filla i fins i tot hi juga i l'acompanya a dormir. 

Unes imatges que recorden molt a un capítol de Black Mirror titulat 'Ahora mismo vuelvo', el qual explicava la història d'una noia que utilitzava un programa de software per recrear la seva parella morta. 

Com era d'esperar, la notícia ha generat polèmica a les xarxes socials on els usuaris han posat en dubte que aquest tipus d'experiments ajudin a superar la mort d'una persona estimada. De fet, alguns usuaris han assegurat que tronar a veure algú que havies perdut pot arribar a ser molt traumàtic. Vosaltres què en penseu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: