Així és com pots activar la nova funció de WhatsApp

per Redacció, el 17 de febrer de 2020 a les 08:55
Una de les característiques més demandades en els darrers temps a WhatsApp és el mode fosc, que a finals de gener va arribar a la versió beta de l'app per a Android i que poc a poc ha començat a estendre's a la resta d'usuaris.

Es tracta d'una característica dissenyada per facilitar la lectura, en reduir el contrast, i per oferir un consum d'energia menor.


Per activar-lo cal anar Configuració, després a Temes, i un cop aquí accedir a l'apartat Xats.  Aquí hi ha una nova secció anomenada Fons. En clicar-hi, apareixen tres opcions entre les quals triar: Predeterminat pel sistema, Clar i, finalment, Fosc.
 

En triar Fosc, la pantalla adopta una paleta de colors en tonalitats grises. Aquest canvi no només afecta el fons, sinó també les converses i a la tipografia.

Si no pots activar el mode fosc, segurament sigui perquè encara no has actualitzat l'app amb la seva última versió. En fer-ho, t'hauria d'aparèixer aquesta nova opció. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: