T'agrada el món audiovisual? Participa en aquest concurs i emporta't premis top!

per Redacció, el 2 de març de 2020 a les 11:31
T'apassiona el món dels audiovisuals? Vols fer de reporter, publicista o director de cinema? Doncs tenim la proposta ideal per a tu i els teus companys de classe i a més et pots emportar premis top! 

T'estem parlant de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs, un concurs que té com a objectiu promocionar l'interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals i incentivar la creativitat. A més a més aquest any, com que la competició celebra la seva 10 edició, s'obre a escola o institut que compti amb estudis artístics, creatius i audiovisuals des de Batxillerat fins a Cicles de Grau Superior.

 Exactament doncs, qui pot participar en el concurs? Tots els alumnes de Batxillerat o Grau Mitjà de tots els centres inscrits a Catalunya durant el curs 2019-2020. 

 Què s'ha de fer per participar? Crear un projecte que sigui original, creatiu i que estigui dins d'una d'aquestes 5 modalitats:

 


 Quins són els premis? 


 Guanyadors: s'emportaran una beca a la Summer School que ofereix l'ESCAC i un viatge a un festival nacional de cinema! 

 Finalistes: seran premiats amb una subscripció gratuïta anual a la plataforma de sèries i pelis Filmin.

 Quant temps tinc per participar? Tens fins al 20 d'abril a les 20:00. Els projectes s'han de presentar a través d'un enllaç de Vimeo o Youtube i un responsable de la teva escola els ha d'enviar al correu mostraaudiovisual@escolapia.cat juntament amb la informació que trobaràs en aquest link. 

Si tens qualsevol dubte, consultar la web de la Mostra Audiovisual de Josep Maixenchs. Participa i no deixis escapar l'oportunitat!
Arxivat a:
EDUCACIÓ, audiovisual
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: