Has de veure aquest vídeo viral feminista que no et deixarà indiferent

per Adolescents.cat, el 27 de febrer de 2020 a les 09:20
“Sigues una senyoreta, van dir. La teva faldilla és massa curta. La teva samarreta és molt curta. Els teus pantalons són massa estrets. No ensenyis tanta pell. No ensenyis les cuixes. No ensenyis els pits. No ensenyis la panxa. No ensenyis l’escot. No ensenyis la roba interior. No ensenyis les espatlles. Tapa’t. Deixa alguna cosa a la imaginació”. A quanta pressió estem sotmeses les dones?



Així comença el vídeo viral feminista "Be a Lady They Said" de Girls Girls Girls Magazine, protagonitzat per Cynthia Nixon, actriu de “Sexo en Nueva York” i ex candidata a governadora de Nova York.

El text és de la bloguera Camille Rainville, i t’hi sentiràs TAN IDENTIFICADA que és molt important que el vegis. No fa falta dir res més, aquí tens el vídeo per si encara no l’has vist:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: