Música

Així sona el nou disc de Sopa de Cabra

per Sergi Baixas, el 28 de febrer de 2020 a les 17:44

Sopa de Cabra torna amb nou disc: "La gran onada". Es tracta del desè àlbum del grup de Gerard Quintana que té com a fil conductor el concepte de l'aigua; "l'element més transformador del mar" que evoca "infinitats de lectures" com la climàtica, política o social.


Feia quatre anys que el grup gironí no publicava cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial, tenint en compte això, no és d'estranyar que algunes de les entrades pels concerts que faran ja estiguin esgotades. 

La gira de presentació del disc "La gran onada" començarà el 14 de març en el festival Cruïlla de Primavera, en el Poble Espanyol de Barcelona, i seguirà amb parades a Castelló de la Plana, Lleida, Girona, Tarragona, Inca, Canet de Mar, Granollers, Vic i Sant Cugat del Vallès, on s'acomiadarà el 18 de desembre.


Les entrades per als concerts a Girona i a Canet de Mar ja estan esgotades, mentre que queden "les últimes" a Barcelona i a Lleida.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: