3 canvis que arriben a WhatsApp i t'agradarà saber

per Redacció, el 4 de març de 2020 a les 10:55
WhatsApp ha incorporat novetats aquest març, com ara el mode fosc, disponible ja en tots els dispositius. A més a més està provant noves opcions que poc a poc s'aniran aplicant als diversos models de mòbils. Us deixem amb més informació:



 


Versió sense playbuzz
Identificació QR 
WhatsApp està provant una nova funció que permetrà que els usuaris es puguin identificar mitjançant un codi QR. Aquesta nova identificació farà que puguem agregar altres contactes escanejant el seu codi. És a dir, ja no farà falta que ens donin el seu número. 

Augmentar la seguretat 
La nova versió de Whatsapp vol que les còpies de seguretat dels missatges estiguin més protegides. És per això que els usuaris podran habilitar una contrasenya: d'aquesta manera només ells tindran la possibilitat accedir-hi. 

Mode fosc
La funció, que va començar a estar disponible el passat febrer, ara ha arribat a tots els dispositius. Es tracta d'una característica dissenyada per facilitar la lectura, en reduir el contrast, i per oferir un consum d'energia menor. Per activar-lo cal anar Configuració, després a Temes, i un cop aquí accedir a l'apartat Xats. Aquí hi ha una nova secció anomenada Fons. En clicar-hi, apareixen tres opcions entre les quals triar: Predeterminat pel sistema, Clar i, finalment, Fosc.

Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: