Neix el primer àlbum de cromos d'equips femenins

per Redacció, el 5 de març de 2020 a les 09:44
En una carta escrita a mà, Núria Cebrián, una nena de 8 anys aficionada als esports, va demanar a Panini que creés un àlbum de cromos de la Lliga femenina de futbol. "He pensat que si ho feu hi haurà més nenes com jo que s'animaran a col·leccionar cromos i així les noies futbolistes es faran tan famoses com els nois", escrivia. 

 

Ara un any més tard, l'empresa Teika ha fet realitat la seva petició posant a la venda el primer àlbum de cromos d'esports femení d'Espanya. El recull reuneix cinc disciplines i nou equips diferents en un total de 188 imatges. 

Per fi doncs, tothom qui ho vulgui podrà col·lacionar imatges d'algunes de les millors esportistes de l'Estat. I és que, com deia Núria Cebrián a la carta no només els equips masculins són bons, els femenins també.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: