7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 9 de març de 2020 a les 12:08
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 14 anys 
Ets la meva millor amiga des de fa un temps i des que ho vaig deixar amb la meva ex, crec que hi ha molt de feeling entre nosaltres, però tu estàs pillada d'un altre i m'expliques tot el que vols fer amb ell i jo estic allà donant-te suport. Intento fer veure que no estic enamorat però la veritat és que em moro de ganes d'estar amb tu. Si veus això t'estimo moltíssim, oblida't ja d'aquell. Tant de bo t'adonis que hi sóc jo. 

Noi, 18 anys
Vam coincidir al Mif i des que et vaig ajudar a fer la maleta i ens acariciàvem les mans, des d'aquell moment tinc unes ganes que flipes de dir-te que m'encantes. No crec ni que ho llegeixis però necessito dir-ho d'alguna manera, m'agrades molt però no tinc ous d'obrir-te.

Noia, 15 anys 
Tot va començar en el treball de síntesis de 2n d'ESO a final de curs, però he d'acceptar que abans ja m'agradaves una mica. Em vaig enamorar tontament de tu pensant que em passaria. Però no. Quan vaig saber que repeties 2n se'm va trencar el cor. El pitjor és que no sé per què cony em vaig enamorar de tu i després de 2 anys aquí segueixo mirant-te pels patis desitjant que algun dia et llancis. 

Noia, 14 anys
Crec que m'estic pillant de tu. Et conec de l'insti i també perquè l'any passat anava a classe amb el teu germanastre. Ets una noia de 16 anys, de cabells i ulls obscurs. L'altre dia al carnaval estàvem una a cada costat del carrer i no podia evitar mirar-te cada segon, crec que tu també em vas veure. Si llegeixes això, m'encantaria conèixer-te. 

Noia, 19 anys 
No sé quantes vegades he esborrat tot el text que t'estic fent però al final ho faré. Vas a segon de cicle superior i jo a primer. Ja et coneixia i em vas atraure des d'abans de conèixer-te en persona, ja que la Neus us té de foto de pantalla a l'ordinador. Després ens havíem vist algun dia però així de pas i finalment ens vam trobar a l'estació a la matinada quan jo anava a Barna. Em vas saludar i jo em vaig emocionar, potser massa. Et vaig buscar per insta i no et trobava i li vaig demanar al teu company i me'l va dir. Vam començar a parlar i veus tots els meus estats. No sé com dir-te que ets el meu crush. Ahi lo dejo. Tant de bo que llegeixis això. Sé que si ho fas sabràs qui sóc. 

Noia, 17 anys 
A Barraques de Sitges de 2019, a Doctor Prats, jo anava amb una amiga, vas aparèixer tu, amb una samarreta verda i 2 amics més...Vam estar ballant amb una iaia super cuqui tot. Des d'aquell dia cada cop que sortia per Sitges t'he estat buscant. 

Noi, 18 anys 
Sempre et veig a l'estació de Girona amb les teves amigues. Acostumes a portar unes vambes amb plataforma i la teva maleta és de color lila. Agafes el tren que va direcció Barcelona i l'únic cop que t'he vist baixar, ho vas fer a Sant Celoni. Estic a la mateixa via que tu, fixa-t'hi!



 
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: