9 tipus de condons que has de conèixer

per Redacció, el 10 de març de 2020 a les 12:31
Els condons són el mètode anticonceptiu més popular i alhora el més eficient en la protecció de Malalties de Transmissió Sexual. A l'Estat Espanyol, els utilitza gairebé el 40% de la població i la majoria opta pel preservatiu clàssic. Ara bé, el cert és que hi ha moltes tipologies de condons diferents. Us en portem alguns: 


 


Versió sense playbuzz

Retardants: Aquest tipus de preservatius contenen una substància que actua com una espècie d'anestèsic. Això retarda l'ejaculació i fa que el penis es mantingui erecte durant més estona. 

Extrafins: Són menys gruixuts que els clàssics i proporcionen una sensació de contacte amb la pell més natural. Això sí, de vegades costen més de posar i si no es va amb compte es poden trencar més fàcilment.

Extrasegurs: Són més gruixuts i resistents que els tradicionals, per tant el risc d'embaràs o de transmissió d'una malaltia sexual és més baix. 

Granulats: Tenen un relleu, normalment en forma de punts o ratlles, que ajuda a millorar el ritme durant la penetració i augmenta la fricció. Això provoca una major sensibilitat i augmenta el plaer. 

Extralubricats: Són més fàcils de col·locar i faciliten la penetració.

Anatòmics: En lloc de ser rectes, són més estrets en la part inferior del gland. Aquesta forma fa que s'adaptin millor al penis.

Hipoal·lèrgics: Es fabriquen amb materials diferents del làtex per tal que les persones que són al·lèrgiques a aquesta substància els puguin utilitzar. 

Amb canvi de temperatura: Porten un gel estimulant que proporciona una sensació de calor extra a les zones íntimes. Aquest augment de temperatura facilita la circulació de la sang i fa que incrementi la sensibilitat. 

Amb gustos: N'hi ha de tota mena, de gust de taronja, de poma, de plàtan... És una bona manera d'innovar en el sexe oral.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, condons
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: