coronavirus

El coronavirus fa inviable el Saló de l'Ensenyament

La Fira es prepara per acordar aquest dimecres l'ajornament després que Ensenyament hagi decidit no assistir-hi i recomanar als centres que tampoc hi vagin

El Saló de l'Ensenyament, en una edició anterior | Jordi Jon Pardo
per NacióDigital, el 10 de març de 2020 a les 22:08
El Saló de l'Ensenyament se sumarà aquest dimecres a la llista de fires i congressos suspesos a Barcelona pel coronavirus. Segons han confirmat a NacióDigital diverses fonts del sector, la celebració de la fira és inviable, després que aquest dimarts el departament d'Educació anunciés que enguany no hi participaria per prevenir contagis del coronavirus, i després que instés tots els centres educatius a no acudir-hi.

La fira estava prevista inicialment entre el 18 i el 22 de març. Amb l'ajornament, s'espera poder-lo celebrar poc després de Setmana Santa i abans de l'inici del període de preinscripció als centres escolars.


L'ajornament del Saló de l'Ensenyament se sumarà al de diversos altres esdeveniments a la Fira de Barcelona, incloent-hi Alimentaria -el segon congrés amb més impacte econòmic dels que se celebren a Barcelona- i el Mobile World Congress, suspès a mitjans de febrer, en els primers moments de la crisi del coronavirus i quan encara no hi havia casos confirmats a Catalunya.









 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: