El Saló de l'Ensenyament, ajornat pel coronavirus

per NacióDigital, el 11 de març de 2020 a les 12:14
El Saló de l'Ensenyament s'ajorna pel coronavirus. Així ho ha anunciat aquest matí Fira de Barcelona per canals interns als expositors després que ahir el departament d'Educació anunciés que aquest any no hi participaria per prevenir contagi.

La fira estava prevista inicialment entre el 18 i el 22 de març. Amb l'ajornament, s'espera poder-lo celebrar poc després de Setmana Santa i abans de l'inici del període de preinscripció als centres escolars, tot i que encara no hi ha noves dates confirmades,


L'ajornament del Saló de l'Ensenyament se sumarà al de diversos altres esdeveniments a la Fira de Barcelona, incloent-hi Alimentaria -el segon congrés amb més impacte econòmic dels que se celebren a Barcelona- i el Mobile World Congress, suspès a mitjans de febrer, en els primers moments de la crisi del coronavirus i quan encara no hi havia casos confirmats a Catalunya.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: